Szerzői jogok

Jelen honlap kiadója a Magyar Jeti Zrt..  Minden, a lakmusz.hu weboldalon található tartalom a Magyar Jeti Zrt., az AFP hírügynökség, a Media Universalis Alapítvány, az Epresspack vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül.


A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a cikkben feltüntetett szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre.


Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.


A Magyar Jeti Zrt. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.